Başkan

Esra YILDIZOĞLU

Kurul Başkanı

30 yıla yakın perakende satış, saha satış, doğrudan satış ağı, pazarlama, iç denetim ve müşteri hizmetleri alanlarında edindiği tecrübeleri ve sahip olduğu yetkinlikleri ile kariyerine gelişime açık organizasyonlarda marka danışmanlığı, satış, pazarlama ve saha yönetiminde devam eden Esra Yıldızoğlu “Work and Shine İnsan Kaynakları” şirketinin ortağıdır.

Esra Yıldızoğlu’ nun önceki iş deneyimlerine baktığımızda,

  • Rasyotek İnsan Kaynakları Bilişim A.Ş./RasyoMed Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı,
  • Tüm Üst Düzey Yöneticiler Derneği CEO Platformu Genel Sekreterliği & Yönetim Kurulu Üyesi (Kurucu Üye),
  • Huncalife Kozmetik Pazarlama Dağıtım Tic. A.Ş./ Yönetim Kurulu Üyesi (Satış & Pazarlama) Doğrudan Satış Derneği Yönetim Kurulu Üyesi,
  • Borusan Oto Servis ve Tic. A.Ş. (İstinye) Satış Operasyonları Birim Yöneticisi & BMW Lüks Segment Satış Yöneticiliği
görevlerinde aktif rol aldığını paylaşmak isteriz.

Kurul Amacı

Kurulumuzun öncelikli amacı, üye iletişimini ve üyelik süreçlerini koordine etmek, dernek tüzüğü doğrultusunda hareket ederek üyelerimiz arasındaki güç birliğini geliştirmek, Türkiye için değer üretecek üst düzey yöneticileri bir araya getirmektir.

Eş zamanlı olarak 81 İl genelinde kapsayıcılık ve çeşitliliğimizi arttırmak için yeni üyeleri derneğimize katmak hedeflerimiz arasındadır. Bu doğrultuda kurulumuz derneğimizin amacına uygun olarak üye iletişimi çalışma ve aktivitelerini şimdiden planlamaktadır.

Kurulumuz Ağustos Ayı itibarı ile derneğimizin gelişimi için görüş, düşünce ve önerilerinizi alabilmek ve aynı zamanda sizleri, şirketlerinizi daha yakından tanımak adına iletişime geçmeye ve üye ziyaretlerine başlamıştır.

Üye İlişkileri Kurulu’muza dahil olmak isteyen üyelerimiz başvurularını [email protected] mail adresi aracılığı ile CEO Platformu Genel Sekreterliği’ne iletebilirler.

Kurul Faaliyetleri

Medya

Üyeler

-

-

-

-

-

-

-

-

Kurul üyeleri daha sonra açıklanacaktır...